Skip to main content
Megelőzés. Diagnosztika. Gyógyítás. I 9400 Sopron Várkerület 77. I +36309895890

Hyaluronsav - plasztikai sebészeti eljárások

Sopron - Pannonia Medical

Injectiós ráncfeltöltés, ajakvastagítás - Hyaluronsav tartalmú készítményekkel

Az eljárás lényege, hogy vékony speciálisan kiképzett injectiós tűn keresztül a kötőszöveti hiányt pótló injectábilis szövetbarát anyagot fecskendezünk a bőr megfelelő rétegébe.
A beavatkozás minimális kellemetlenség mellett, ambuláns körülmények között elvégezhető.

Az életkor előre haladtával, de nagyon sokszor már fiatalabb korban is az arcon zavaró ráncok jelenhetnek meg, mivel a bőr rugalmas kötőszöveti elemei elsorvadnak. A természetes folyamatot gyakran gyorsítják különböző külső hatások (pl.: dohányzás, túlzott napozás és szoláriumozás, éjszakai munka stb.)

Az arcon, a szem oldalsó részén, a felső ajkakon kialakuló ráncok kezelésére, illetve az ajkak vastagítására használjuk a különböző injectiós feltöltő készítményeket. Az eljárás lényege, hogy vékony speciálisan kiképzett injectiós tűn keresztül a kötőszöveti hiányt pótló injectábilis szövetbarát anyagot fecskendezünk a bőr megfelelő rétegébe.
A beavatkozás minimális kellemetlenség mellett, ambuláns körülmények között elvégezhető.
A beavatkozás előtt részletes tájékoztatót adunk a választandó készítményről, illetve tájékozódunk a páciens általános egészségi állapotáról, a szedett gyógyszereiről, gyógyszerérzékenységről.

A beavatkozás során a ránc teljes eltüntetése nem lehetséges, csak a ráncok mélységének mérséklése történik a ráncfeltöltő anyag befecskendezésével. Természetesen az eredményt nagymértékben befolyásolja a beadott töltőanyag mennyisége. A készítmények beadása után múló jellegű duzzanat, bőrpír kialakulhat, mely néhány órán belül spontán megszűnik. Az eredmény néhány napon belül válik véglegessé.

Az injekciós ráncfeltöltés tartóssága függ a beadott anyag minőségétől és a páciens egyéni érzékenységétől, a kezelés 1-4 éven belül korlátlan számban ismételhető. Az ajkak vastagítására szintén kiválóan alkalmazhatóak ezen készítmények némelyike.

Érdemes felhívni a figyelmet arra, hogy rendelőintézetünkben nem csak, hogy orvosi minőségű anyagokkal dolgozunk, de azokból is a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk. 

2021 óta a tevékenység szakorvosi engedélyhez kötött, így kozmetikusok és más orvosi képesítéssel és szakvizsgával nem rendelkező személyek által végzett ilyen kezelések bűncselekménynek minősülnek. Ennek nyilvánvalóan az oka, hogy a beavatkozás súlyos szövődményekkel járhat nem szakszerű beavatkozás esetén.

9400 Sopron
Várkerület 77.

+36309895890

E-mail

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

PR

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Sajtó

Sajtó

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ön Orvos?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha együttműködési lehetőségben gondolkodik!

© 2023 - Honlapot készítette: 

DENTAL-PANNONIA Zrt. Minden jog fenntartva.

A kollégák fényképeit készítette: 

miskafoto (facebook)

miskafoto (weboldal)

Betegjogi képviselő: dr. Baranyai Roland

  • +36 20 489 9567
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pannonia Medical Kft.

Egyedi azonosító: 520 335

Cégjegyzékszám
08-09-033986
Adószám
27555015-1-08
Székhely
9400 Sopron, Várkerület 77.
OAH engedély száma
SVR-HA14833