Skip to main content
Megelőzés. Diagnosztika. Gyógyítás. I 9400 Sopron Várkerület 77. I +36309895890

Páciens portál
Hozzáférés az egészségügyi adatokhoz

A pácienseink minden hivatalos dokumentációját feltöltjük az EESZT-be automatikusan, így szinte valós időben hozzáférhetnek bármilyen nálunk keletkezett adatukhoz.

MyHealzz páciens portál előnyei

A myHealzz egészségportálon és mobil applikáción keresztül országszerte több, mint 400 szakemberhez foglalhatsz időpontot. Előjegyzéseidet rugalmasan kezelheted, módosíthatod. Az elkészült leleteidet egyszerűen letöltheted, saját dokumentumokat tölthetsz fel – és oszthatsz meg rendelőkkel, orvosokkal. Az egészségnapló használatával folyamatosan figyelheted egészségi állapotodat, táplálkozási – és mozgási naplót vezethetsz, illetve összekapcsolhatod myHealzz fiókodat okos eszközeiddel (Polar, Withings, Fitbit) melyek adatait meg is oszthatod orvosaiddal.

Orvoskereső

Országszerte több, mint 400 szakember és 50 szakterület közül választhatsz. Kereshetsz települések, tünetek, betegségek és szolgáltatások alapján, de megtalálhatod közvetlenül kedvenc rendelődet és orvosodat is.

Foglalj időpontot pillanatok alatt!

Böngéssz a szabad időpontok között, foglalj egyszerűen pár kattintással. A már meglévő időpontjaidat rugalmasan kezelheted, módosíthatod. Mi pedig mindig értesítünk időben, hogy biztosan ne maradj le egyetlen eseményről sem.

Egészségnapló

Kövesd táplálkozási vagy mozgási szokásaidat, monitorozd tested különböző fiziológiás paramétereit. Élj egészségtudatosan, konzultálj szakértővel és közösen készítsetek terveket, amiket folyamatosan követni tudsz. Szinkronizáld okoseszközeidet!

Leletek

Letöltheted elkészült leleteidet, feltöltheted a korábbiakat és egy helyen tárolhatod őket, biztonságban. Lehetőséged van megosztani ezeket olyan szakemberekkel, rendelőkkel, akikhez már foglaltál időpontot.

Gyógyszernyilvántartás

Megmondhatod mikor, milyen gyógyszereket kell szedned és mi gondoskodunk róla, hogy ne felejtsd el bevenni. Bármikor vissza is nézheted, hogy milyen készítményeket szedtél és rögzíthetsz megjegyzést, figyelmeztetést magadnak a gyógyszer szedésével kapcsolatban.

Mobil applikációk

Android és IOS mobiltelefonokkal is elérhető minden szolgáltatás és összeköthető a rendszer meglévő egészségügyi adatokat rögzítő szolgáltatókkal (pl. Fitbit).


EESZT hozzáférés

A pácienseink minden hivatalos dokumentációját feltöltjük az EESZT-be automatikusan, így szinte valós időben hozzáférhetnek bármilyen nálunk keletkezett adatukhoz.

Adatok az EESZT-ben

Ellátásai között az Eseménykatalógusában minden olyan esemény megjelenik, amikor Ön egészségügyi ellátást vett igénybe járóbeteg és fekvőbeteg szakellátó intézményekben vagy a háziorvosi szolgálatoknál.

EESZT Mobilapplikáció

Az EESZT mobilalkalmazás minden TAJ számmal és Ügyfélkapuval rendelkező állampolgár számára egyszerű és kényelmes megoldást nyújt a magyar oltási igazolvány, az Uniós oltási igazolvány, az Uniós tesztigazolvány és az Uniós gyógyultsági igazolvány megjelenítésére mobileszköze segítségével az Európai Unió teljes területén.

Eseménykatalógus

Ellátásai között az Eseménykatalógusában minden olyan esemény megjelenik, amikor Ön egészségügyi ellátást vett igénybe járóbeteg és fekvőbeteg szakellátó intézményekben vagy a háziorvosi szolgálatoknál. Az adatokat ezek az intézmények töltik fel, melynek segítségével Ön és kezelőorvosa is pontosan tudja, akár évek múltával is, mikor, hol, milyen vizsgálaton vett részt, és ki volt akkor a kezelőorvosa. További információkért kérjük, kattintson ide.

eRecept

Lekérdezheti a felírt elektronikus receptjeit. Külön lapon jelennek meg a már kiváltott és a még kiváltásra váró vényei a megadott időszakra vonatkozóan. Az eReceptek részletes tartalma is megtekinthető, a hagyományos úton (papír alapon) felírt vények azonban csak a kiváltott receptek között jelennek meg, mivel azokat a patika viszi fel a rendszerbe a kiváltás során. További információkért kérjük, kattintson ide.

eBeutaló

Amennyiben Önnek eBeutalót írt fel orvosa, ebben a menüpontban tudja megtekinteni. A felületen lekérdezhetők a még érvényes és a már felhasznált eBeutalói is megadott időszakra vonatkozóan. További információkért kérjük, kattintson ide.

Egészségügyi dokumentumok

Ellátásai között a Egészségügyi dokumentumok menüpont alatt találja azokat a digitális egészségügyi dokumentumait, melyek az EESZT-hez történő csatlakozást követően készültek Önről az intézményekben. Az egészségügyi ellátásai során keletkezett leletei, ambuláns lapjai, zárójelentései megtekinthetőek és bármikor letölthetőek. További információkért kérjük, kattintson ide.

eProfil

Saját eProfiljába a kezelőorvosa által feltöltött soha vagy csak ritkán változó egészségügyi adatai kerülnek fel, melyek befolyásolják az Ön egészségi állapotát, és melyek akár életmentőek is lehetnek sürgősségi ellátás esetén. Ilyen egészségügyi adatok például az allergiára, a várandósságra, a beültetett implantátumokra vonatkozó információk. További információkért kérjük, kattintson ide.


9400 Sopron
Várkerület 77.

+36309895890

E-mail

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

PR

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Sajtó

Sajtó

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ön Orvos?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha együttműködési lehetőségben gondolkodik!

© 2023 - Honlapot készítette: 

DENTAL-PANNONIA Zrt. Minden jog fenntartva.

A kollégák fényképeit készítette: 

miskafoto (facebook)

miskafoto (weboldal)

Betegjogi képviselő: dr. Baranyai Roland

  • +36 20 489 9567
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pannonia Medical Kft.

Egyedi azonosító: 520 335

Cégjegyzékszám
08-09-033986
Adószám
27555015-1-08
Székhely
9400 Sopron, Várkerület 77.
OAH engedély száma
SVR-HA14833