Megelőzés. Diagnosztika. Gyógyítás. I 9400 Sopron Várkerület 77.

Árak és online időpont foglalás

Alábbiakban megtalálják azon rendelések vonatkozásában az online időpontfoglalási lehetőséget, ahol erre van mód. 

Az intézményünk számos további beavatkozást is végez, azonban azokra bejelentkezni kizárólag telefonon vagy előzetes orvosi konzultációt követően van lehetőség.

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, hitelkártya, online előre, Apple Pay, GPay. 

Egészségpénztárak: OTP Egészsgépénztár

Hamarosan: további egészségpénztári kártyák. 

Belgyógyászat, diabetológia - Dr. Végh Tibor

Dr. Végh Tibor

Belgyógyász - diabetológus szakorvos, főorvos

2005-ben diplomázott „summa cum laude” minősítéssel a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2011-ben Belgyógyászatból, majd 2015-ben Diabetológiából szerezte meg szakképesítését. 2005-től a Soproni Erzsébet Oktató Kórház II. sz. Belgyógyászat/Kardiológia Osztályán dolgozik, ahol általános belgyógyászati, kardiológiai, nefrológiai, hematológiai, diabeteses fekvőbetegek ellátását végzi. Emellett 2010-2013 között Belgyógyászati és Angiológiai szakrendelésen, majd 2013-tól Diabetológiai Szakrendelésen járóbetegek ellátását, gondozását folytatja. 2021-ben kapott főorvosi kinevezést illetve ugyanebben az évben a Diabetológiai Szakrendelés szakmai vezetését vette át. 2005-től hazai belgyógyászati, kardiológiai és diabetológiai témájú továbbképző rendezvények rendszeres részvevője. 2013-tól rendszeresen tart továbbképző előadásokat orvosok számára (évente 4-10 előadás), emellett időszakosan szakmai cikkek, kommentek írásában illetve nemzetközi klinikai vizsgálatokban is részt vesz. 2010-től MBT (Magyar Belgyógyász Társaság) és MHT (Magyar  Hypertonia Társaság), 2011-től MDT (Magyar Diabetes Társaság) tagja.

Bőrgyógyászat - Dr. Ábrahám Katalin

Dr. Ábrahám Katalin

bőrgyógyász szakorvos

Dr. Ábrahám Katalin bőrgyógyász szakorvos 2000-ben diplomázott a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán summa cum laude minősítéssel. Szakorvosjelöltként a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikáján dolgozott. 2006-ban bőrgyógyászat szakvizsgát tett. Szakvizsga után részállásban a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinika ill. az Országos Onkológiai Intézet Bőrgyógyászata járóbeteg rendelésén dolgozott. 2006. óta a professzionális anyajegyszűrést végző MelanomaMobil munkatársa, 2009. óta a cég soproni rendelőjének szakorvosa. Emellett a kapuvári Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézet és a Csornai Margit Kórház bőrgyógyászati szakrendelésének orvosa. A Magyar Orvosi Kamara, a Magyar Dermatológiai Társulat és a Magyar STD Társaság tagja. Kifejezett érdeklődési területe az anyajegyek vizsgálata, bőrdaganatok korai diagnosztikája.

Dietetika - Kovácsné Vicze Szilvia

Kovácsné Vicze Szilvia

dietetika

1988 óta ápoló és általános asszisztens végzettségem van, majd élelmezésvezetői képesítést szereztem és ebben a munkakörben dolgoztam. 2007-ben a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán végeztem dietetikusként. Több mint harminc éve dolgozom az egészségügyben 2007–től egy vidéki kórház dietetikusa lettem, majd 2016–tól a Soproni Erzsébet Oktató Kórházban dolgozom dietetikusként.

Csecsemő- és gyermekgyógyászat - Dr. Arany Virág

Dr. Arany Virág

Csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos

2005-ben a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, summa cum laude diplomáztam, majd 2014-ben csecsemő- és gyermekgyógyászat szakvizsgát tettem.

A diploma megszerzését követően a Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályán kezdtem el dolgozni, majd 2019-től az egészségügyi alapellátásban folytatom a gyógyító tevékenységet.

Kardiológia időpontfoglalás Dr. Horváth Szandra szakrendelésére

Dr. Horváth Szandra

kardiológus, belgyógyász szakorvos, adjunktus

Dr. Horváth Szandra a Soproni Gyógyközpont Kardiológiai Osztályának adjunktusa, fekvő- és járóbeteg ellátásban egyaránt dolgozik. 1998-ban végzett a kapuvári Felsőbüki Nagy Pál Gimnáziumban, majd 2004-ben szerzett általános orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetemen. 

2013-ban Belgyógyászati-, 2017-ben Kardiológiai szakvizsgát, majd 2020-ban Felnőtt Transthoracalis Echocardiographia licence vizsgát tett. 

A Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Kardiológusok Társaságának, a Magyar Hypertonia Társaságnak tagja.

Kardiológia időpontfoglalás Dr. Kocsis Ildikó szakrendelésére

Időpontok július 26-tól

Ortopédia - Dr. Pécsi Örs

Dr. Pécsi Örs Dániel

Ortopéd-traumatológus szakorvos, főorvos
Orvos igazgató

A Pannonia Medical Egészségügyi Szolgáltató szakmai vezetője, orvos igazgatója Dr. Pécsi Örs Dániel a Soproni Erzsébet Oktató kórház ortopéd-traumatológiai osztályának főorvosa. Dr. Pécsi Örs Dániel 2000-ben diplomázott summa cum laude minősítéssel a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. 2008-ban ortopéd-traumatológiai szakvizsgát tett. A Magyar Orvosi Kamara, a Magyar Ortopédiai Társaság, a Magyar Traumatológus Társaság Vezetőségi tagja, valamint az Arbeitsgemeinschaft für Osteosynthesefragen (AO) és a Magyar Osteológiai és Osteoarthrológiai Társaság tagja, külföldi és hazai protetikai és traumatológiai témájú tanfolyamok rendszeres résztvevője. Szakterületei a primer csípő és térd protézis beültetés, a térd- és bokaízület sportsérüléseinek ellátása arthroscopos műtétekkel, kézsebészeti akut és krónikus kórképek kezelése, végtag sérülések ellátása, felnőtt- és gyermekortopédiai kórképek diagnosztikája.

Ortopédia - Traumatológia - Dr. Fejes Gábor

Dr. Fejes Gábor

Ortopéd-traumatológus szakorvos, főorvos

A Pannonia Medical Egészségügyi Szolgáltató traumatológus főorvosa Dr. Fejes Gábor diplomáját 1995-ben szerezte a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, 2003-ban traumatológiai szakvizsgát tett.

Szakmai tapasztalatait a budapesti Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem, a Dél-pesti Centrum Kórház Traumatológiai Osztályának mozgásszervi sebészettel foglalkozó orvosaként szerezte, 2010. óta a Soproni Erzsébet Oktató Kórházban tevékenykedik az ortopéd-traumatológiai osztály osztályvezető helyettesként, jelenleg a kórház orvosigazgatója.  A Magyar Orvosi Kamara, a Magyar Traumatológus Társaság és a Magyar Osteoporosis és Osteoarthrológiai Társaság Tagja.  

Szakterülete az akut és krónikus mozgásszervi végtagsebészet. Szakorvosi tevékenysége az akut és krónikus mozgásszervi kórképek diagnosztikájára, kezelésére terjed ki.  A végtag  sérülések kezelését , a sürgős  és krónikus kézsérülések ellátását,  alagút szindrómák, lágyrész elváltozások műtéteit , térd sérülések és instabillitások arthroscopos műtéteit, szalagpótlásokat,  csípő- és térd protézis beültetéseket végez .

Operatív tevékenységén túl az akut és krónikus fájdalom, gyulladás gyógyítását speciális lökéshullám terápiával kezeli. 

Reumatológia - Dr. Horváth Kinga

Időpontok augusztustól 16-tól

Sebészet - Dr. Kovács László Roland

Dr. Kovács László Roland

sebész, érsebész szakorvos

Dr. Kovács László Roland a Soproni Erzsébet Oktató Kórház Sebészeti Osztályának általános sebész, érsebész szakorvosa több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az általános sebészeti és érsebészeti ambuláns és operatív betegellátás területén. Intézményünkben az artériás és vénás keringési rendszer betegségeivel kapcsolatos fizikális és képalkotó diagnosztikát, valamint kiemelt kezelőnkben egyes visszér problémákkal kapcsolatos beavatkozásokat végez.

Sebészet - Dr. Ősz Csaba

Dr. Ősz Csaba

Sebész szakorvos, főorvos

Dr. Ősz Csaba általános sebész szakorvos, a Soproni Erzsébet Oktató Kórház sebészeti osztályának osztályvezető főorvosa. 1990-ben diplomázott a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, 1995-ben tett sebészeti szakvizsgát. A Magyar Orvosi Kamara, a Magyar Sebész Társaság tagja. Szakterülete az általános és onkológiai sebészet, melynek keretein belül ambuláns műtétek mellett pajzsmirigy-, emlő-, illetve hasi műtéteket végez. Aktív tagja a kórház Onkológiai Bizottságának. Az intézmény sebészeti osztályán gyakorlatukat töltő, illetve dolgozó szakiskolások, orvostanhallgatók, rezidensek, szakorvosjelöltek oktatásában közreműködik. Rendszeresen részt vesz sebészeti, onkológiai továbbképzéseken, tanfolyamokon.

Sebészet - Dr. Szöllősi András

Dr. Szöllősi András

sebész szakorvos, főorvos

Dr. Szöllősi András korábban az Országos Onkológiai Intézet Sebészeti Osztályán majd az Erzsébet Kórház Sebészeti osztályán főorvosi pozícióban dolgozott. Dr. Szöllősi András elsősorban a colorectalis daganatok kezelésében rendelkezik nagy tapasztalattal, de az általános sebészet keretein belül az epeút sebészetben, hasfali sérvek kezelésében és a cukorbetegekre és alsó végtagi érszűkülettel rendelkezőkre jellemző krónikus sebellátásban is nagy jártassága van.

Ultrahang - Dr. Vincze Judit

FONTOS!

Felnőtt korban (ha megoldható gyereknél 5 éves kor felett) 4 -5 órás éhgyomor szükséges a hasi ultrahang előtt. Kávét, teát se szabad inni, csak vizet és lehetőleg telt húgyhólyag szükséges a mind sikeresebb vizsgálat érdekében.

Dr. Vincze Judit Mária

radiológus szakorvos, főorvos

Dr. Vincze Judit Mária radiológus főorvosnő, 1993-ban végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi karán, a radiológia szakvizsgát 2000-ben szerezte meg. 1993-2020.júniusa között a Soproni Erzsébet Oktató Kórház Röntgen- és Izotópdiagnosztikai osztályának munkatársa volt. Jelenleg egyéni vállalkozó radiológusként dolgozik. A Magyar Orvosi Kamara, Magyar és Európai Radiológus Társaság Tagja. Rendszeresen részt vesz szakmaspecifikus továbbképzéseken, tanfolyamokon. Röntgen- és ultrahangvizsgálatokkal a kezdetektől, CT leletezéssel 2000 óta, mammográfiával, emlő ultrahang vizsgálatokkal 10 éve foglalkozik. 1997-tól már közreműködött a kórházban elindított újszülött-csecsemő agyi, hasi, csípő ultrahang szűrővizsgálatok elvégzésében.

Fogászati panoráma röntgen

Együttműködésben a DENTAL-PANNONIA Zrt-vel.

9400 Sopron
Várkerület 77.

+36309895890

E-mail

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

PR

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Sajtó

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ön Orvos?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha együttműködési lehetőségben gondolkodik!

© 2022 - Honlapot készítette: 

DENTAL-PANNONIA Zrt. Minden jog fenntartva.


Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pannonia Medical Kft.

Egyedi azonosító: 520 335

Cégjegyzékszám
08-09-033986
Adószám
27555015-1-08
Székhely
9400 Sopron, Várkerület 77