Megelőzés. Diagnosztika. Gyógyítás. I 9400 Sopron Várkerület 77. I +36309895890

Genetikai labor-/szűrővizsgálatok

Mintavételi pont

Panorama magzati genetika szűrővizsgálat

Vascular Diagnostics

Tudtad, hogy már a magzat veszélyeztetése nélkül, anyai vérből is kiszűrhetők a leggyakoribb kromoszómarendellenességek?

A PanoramaTM egy olyan magzati genetika szűrővizsgálat, amely az édesanya véréből szűr ki olyan gyakori kromoszomális rendellenességeket, amelyek a csecsemő egészségét befolyásolhatják. A PanoramaTM olyan egyedülálló SNP*-alapú technológiát alkalmaz, amely a piacon elérhető nem invazív prenatális szűrőtesztek közül a legpontosabb eredményt nyújtja a babavárás során.

A PanoramaTM teszt már a betöltött 9. terhességi héttől elvégezhető. A korszerű vérvizsgálat eredménye körülbelül 7-10 munkanap alatt készül el.

Bővebb információ elérhető a Vascular Diagnostics innovatív labor oldalán ide kattintva.

MyPGx

SynLAB

A teljes csomag jelenleg mintegy 550 gyógyszer esetében ad személyre szabott tanácsot a páciensnek arról, hogy mely gyógyszerek hatnak rá megfelelő hatékonysággal, és melyeket kell elkerülnie, mert nem kívánt mellékhatásokat okozhat. A nem kívánt mellékhatások olykor súlyos következményekkel is járhatnak. MyPGx egy olyan összetett genetikai teszt melyet vérből végzünk, és az élete során egyszer kell elvégeztetni. A gyerek- vagy ifjúkorban elvégzett vizsgálat egész életre szóló útmutatót szolgáltat a gyógyszerek szedéséhez.

Bővebb információ elérhető a SynLAB oldalán ide kattintva.

Prosztatarák szűrés vizeletmintából - PCA3

Vascular

A prosztatarák a 4. leggyakoribb daganattípus férfiaknál Magyarországon,riziko 7 férfiből 1-nél állapítanak meg ilyen típusú betegséget élete során. Ami igazán veszélyessé teszi, hogy a prosztatarák korai szakaszban legtöbbször tünetmentes! A betegség előrehaladtával megjelenhet gyakori, intenzív vizelési inger, akadozó vizelet, vizelés, illetve ejakuláció alatt jelentkező fájdalom. Ezeket a tüneteket azonban sok esetben olyan nem tumoros állapotok is okozhatják, mint a prosztata jóindulatú megnagyobbodása vagy gyulladása. Ezért érdemes olyan innovatív szűréseken részt venni, amelyeknek úttörője a Vascular Diagnostics laboratóriuma. A PCA3 vizsgálatunk a jelenleg elérhető legmegbízhatóbb módszer a prosztatarák szűrésére, vizeletmintából. Elvégzése mindenképpen indokolt azoknál a férfiaknál, akiknek a családjában korábban már előfordult prosztatarákos megbetegedés, valamint a tervezett biopsziás beavatkozást megelőzően, korábbi negatív biopsziát követően, negatív ultrahang vagy tapintási eredmény kiegészítéseként, állapot monitorozás esetén.

Bővebb információ elérhető a Vascular Diagnostics oldalán ide kattintva.

9400 Sopron
Várkerület 77.

+36309895890

E-mail

info@pannoniamedical.eu

PR

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Sajtó

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ön Orvos?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha együttműködési lehetőségben gondolkodik!

© 2022 - Honlapot készítette: 

DENTAL-PANNONIA Zrt. Minden jog fenntartva.

A kollégák fényképeit készítette: 

miskafoto (facebook)

miskafoto (weboldal)

Betegjogi képviselő: dr. Baranyai Roland

  • +36 20 489 9567
  • roland.baranyai@ijb.emmi.gov.hu

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Pannonia Medical Kft.

Egyedi azonosító: 520 335

Cégjegyzékszám
08-09-033986
Adószám
27555015-1-08
Székhely
9400 Sopron, Várkerület 77.
OAH engedély száma
SVR-HA14833