Megelőzés. Diagnosztika. Gyógyítás. I 9400 Sopron Várkerület 77. I +36309895890
Plasztikai sebészet Sopronban

Plasztikai sebészet

A természet nem mindenkihez egyformán kegyes az emberi test külsejének megformálásában.
Sokan elégedetlenek a veleszületett külső jegyekkel, mások az idők során elvesztett szépségtulajdonságukat szeretnék visszaszerezni.

A zavaró szépséghibák lehetnek veleszületettek (pl. horgas nagy méretű orr, elálló fül, alulfejlett emlők), és szerzettek (pl. szülés következtében meglazult emlők, elhízást követő kötényhas), és lehetnek egyszerűen az öregedés természetes következményei, mint a ráncos arc, vagy a táskás szemhéj.

Az ember társas lény. Szociális beilleszkedését, az emberekkel való kapcsolatát nagymértékben befolyásolhatja a szépség jegyeinek meggyengülése vagy hiánya. Párkapcsolatát veszélyeztetheti, magabiztosságát gyengítheti az elcsúfítottság érzése. Szakmai előrehaladását, esetleg munkalehetőségét korlátozhatja az előnytelen külső. Egy sikeres plasztikai műtét újból önbizalmat adhat, visszatérhet az elveszett életkedv.

Az emberek a plasztikai sebészeti műtétekkel szemben lelki alkatuknak megfelelően különbözőképpen reagálnak. Vannak, akik kizártnak tartják, hogy a különböző torzulásokon, kozmetikai, esztétikai elváltozásokon műtéttel javítani lehessen. Mások szerint napjainkban a plasztikai sebészet mindenre képes, és a műtét úgy is elvégezhető, hogy annak semmiféle nyoma sem marad. Az igazság valahol középen van.

Tény, hogy egy sikeres plasztikai sebészeti beavatkozás hihetetlen önbizalmat ad, a megváltozott külső pozitív gondolatokat ébreszt a páciens egész életvitelében. A plasztikai-esztétikai beavatkozások sohasem "rutin műtéteket” jelentenek, hanem minden esetben gondosan megtervezett, személyre szabott, konzultációk során kialakított egyéni megoldásokat.
Ha plasztikai sebészeti műtétet szeretne végeztetni, előtte érdemes alaposan tájékozódni, akár több plasztikai sebészt felkeresni és véleményét kikérni.

Amennyiben sikerül megtalálnia azt a plasztikai sebészt, akinek szakmai tevékenysége, humánus magatartása és emberi tisztessége Önben bizalmat ébreszt, a remélt műtét utáni siker és elégedettség biztosan nem marad el.
 
A praxisomban a helyi érzéstelenítésben történő műtéteket a saját, Szombathely, Széchenyi u. 4-6. alatti rendelőm korszerűen felszerelt műtőjében végzem.
Az altatásban történő beavatkozások a soproni Erzsébet Kórházban és a sárvári Szent László Kórházban a kórházi háttér biztonságával, de a magánpraxis intimitásának megtartásával történnek.

Dr. Sándor Imre

Plasztikai sebész szakorvos, főorvos

Online időpontfoglalás

Helyben végzett kezelések, ambuláns műtétek

A plasztikai sebészeti beavatkozásokat minden esetben plasztikai sebészeti szakorvosi vizsgálat előzi meg. Amennyiben a beavatkozás, kezelés nálunk történik, akkor ennek díja beszámítandó. Amennyiben a műtét, beavatkozás máshol történik, akkor a szakorvosi konzultáció ára fizetendő. 

Injectiós ráncfeltöltés, ajakvastagítás Hyaluronsav tartalmú készítményekkel

Az életkor előre haladtával, de nagyon sokszor már fiatalabb korban is az arcon zavaró ráncok jelenhetnek meg, mivel a bőr rugalmas kötőszöveti elemei elsorvadnak. A természetes folyamatot gyakran gyorsítják különböző külső hatások (pl.: dohányzás, túlzott napozás és szoláriumozás, éjszakai munka stb.)

Az arcon, a szem oldalsó részén, a felső ajkakon kialakuló ráncok kezelésére, illetve az ajkak vastagítására használjuk a különböző injectiós feltöltő készítményeket. Az eljárás lényege, hogy vékony speciálisan kiképzett injectiós tűn keresztül a kötőszöveti hiányt pótló injectábilis szövetbarát anyagot fecskendezünk a bőr megfelelő rétegébe.
A beavatkozás minimális kellemetlenség mellett, ambuláns körülmények között elvégezhető.
A beavatkozás előtt részletes tájékoztatót adunk a választandó készítményről, illetve tájékozódunk a páciens általános egészségi állapotáról, a szedett gyógyszereiről, gyógyszerérzékenységről.

A beavatkozás során a ránc teljes eltüntetése nem lehetséges, csak a ráncok mélységének mérséklése történik a ráncfeltöltő anyag befecskendezésével. Természetesen az eredményt nagymértékben befolyásolja a beadott töltőanyag mennyisége. A készítmények beadása után múló jellegű duzzanat, bőrpír kialakulhat, mely néhány órán belül spontán megszűnik. Az eredmény néhány napon belül válik véglegessé.

Az injekciós ráncfeltöltés tartóssága függ a beadott anyag minőségétől és a páciens egyéni érzékenységétől, a kezelés 1-4 éven belül korlátlan számban ismételhető. Az ajkak vastagítására szintén kiválóan alkalmazhatóak ezen készítmények némelyike.

Botox kezelés Vistabel injectióval

A botox kezeléshez használt injectiós készítmény hatóanyaga egy olyan rendkívül nagy higitásban alkalmazott neurotoxin, amely az ideg-izom ingerület-átvivő anyagok áramlását akadályozza meg átmeneti ideig.

A kozmetikai effektus 1-2 nap múlva indul be, a komplett hatását 5-7 nap alatt éri el, és hatása időben 3-6 hónapig tart.

A kezelést ambuláns keretek között végezzük, a gyógyszert egy nagyon fonom tűvel fecskendezzük az izomba, a szúrási pontok gondos előzetes kijelölése után. A kezelés minimális kellemetlenséggel jár csak, a kezelt területet azonnal hűtjük.

A botox kezelést a leggyakrabban a homlokon, a két szemöldök közötti területen és a szemek külső oldalán lévő, és a nyak elülső felszínén kialakult ráncok kezelésére alkalmazzuk.
 
A botox kezelés a legeredményesebb módszer a kórosan fokozott mértékű hónalji- vagy tenyér izzadásnak megszüntetésére.

A beavatkozás lényege, hogy a bőr alá több helyre kis mennyiségű hatóanyagot juttatunk be, amely a verejtékmirigyek izzadtság termelő funkcióját blokkolja, így szüntetve meg a kóros izzadást. A hónalji botox kezelés hatása 6-8 hónapig tart, majd ismételhető, nagymértékben javítva a páciensek életminőségét. 

Esztétikai sebészet

Bizonyos helyeken lévő bőrelváltozások eltávolítása különös szakértelmet igényel. Így pl. a fej látható részén (pl. arc) található elváltozásokat plasztikai sebészünk végzi.

Foglaljon időpontot még ma!

9400 Sopron
Várkerület 77.

+36309895890

E-mail

info@pannoniamedical.eu

PR

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Sajtó

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ön Orvos?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha együttműködési lehetőségben gondolkodik!

© 2022 - Honlapot készítette: 

DENTAL-PANNONIA Zrt. Minden jog fenntartva.

A kollégák fényképeit készítette: 

miskafoto (facebook)

miskafoto (weboldal)

Betegjogi képviselő: dr. Baranyai Roland

  • +36 20 489 9567
  • roland.baranyai@ijb.emmi.gov.hu

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Pannonia Medical Kft.

Egyedi azonosító: 520 335

Cégjegyzékszám
08-09-033986
Adószám
27555015-1-08
Székhely
9400 Sopron, Várkerület 77.
OAH engedély száma
SVR-HA14833