Skip to main content
Megelőzés. Diagnosztika. Gyógyítás. I 9400 Sopron Várkerület 77. I +36309895890
abstract design
Plasztikai sebészet Sopronban

Plasztikai sebészet

women after plastic surgery
dot
big blue dot

Csapatunk olyan elismert szakemberekből állnak, akik magas szintű szakértelmet és sokéves tapasztalatot hoznak magukkal a plasztikai sebészet területén. Szakorvosaink legmodernebb technikákkal és eszközökkel dolgoznak annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el, legyen szó esztétikai vagy rekonstrukciós beavatkozásról. Elkötelezettek amellett, hogy minden egyes páciens egyedi igényeit a legmagasabb szakmai színvonalon elégítsék ki, és arra törekednek, hogy a beavatkozások során a páciensek a lehető legkényelmesebben és legbiztonságosabban érezzék magukat. Böngésszen oldalunkon, és ismerje meg közelebbről kiválóan képzett plasztikai sebészeinket!

abstract design of dots
large abstract design of dots
Dr. Sándor Imre plasztikai sebész

Dr. Sándor Imre

Plasztikai sebész szakorvos, főorvos
Dr. Horváth Iván plasztikai sebész

Dr. Horváth Iván

Plasztikai sebész szakorvos, főorvos

Dr. Horváth Iván, magasan képzett orvos, 1989-ben szerzett orvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. A Soproni Erzsébet Kórház Sebészeti Osztályán 1994-ben általános sebészi diplomát szerzett. Képzettségét 1997-ben a Budapesti Sportkórház sportorvosi tanfolyamának elvégzésével tökéletesítette tovább. 2005-ben sikeres szakvizsgát tett égési, helyreállító és plasztikai sebészetből. Jelenleg Dr. Horváth Iván általános és plasztikai sebészként egyaránt praktizál. Folyékonyan beszél angolul, németül, olaszul és oroszul.

Helyben végzett kezelések, ambuláns műtétek

A plasztikai sebészeti beavatkozásokat minden esetben plasztikai sebészeti szakorvosi vizsgálat előzi meg. Amennyiben a beavatkozás, kezelés nálunk történik, akkor ennek díja beszámítandó. Amennyiben a műtét, beavatkozás máshol történik, akkor a szakorvosi konzultáció ára fizetendő. 

ajakvastagítás Hyaluronsav

Injectiós ráncfeltöltés, ajakvastagítás Hyaluronsav tartalmú készítményekkel

Az életkor előre haladtával, de nagyon sokszor már fiatalabb korban is az arcon zavaró ráncok jelenhetnek meg, mivel a bőr rugalmas kötőszöveti elemei elsorvadnak. A természetes folyamatot gyakran gyorsítják különböző külső hatások (pl.: dohányzás, túlzott napozás és szoláriumozás, éjszakai munka stb.)

Az arcon, a szem oldalsó részén, a felső ajkakon kialakuló ráncok kezelésére, illetve az ajkak vastagítására használjuk a különböző injectiós feltöltő készítményeket. Az eljárás lényege, hogy vékony speciálisan kiképzett injectiós tűn keresztül a kötőszöveti hiányt pótló injectábilis szövetbarát anyagot fecskendezünk a bőr megfelelő rétegébe.
A beavatkozás minimális kellemetlenség mellett, ambuláns körülmények között elvégezhető.
A beavatkozás előtt részletes tájékoztatót adunk a választandó készítményről, illetve tájékozódunk a páciens általános egészségi állapotáról, a szedett gyógyszereiről, gyógyszerérzékenységről.

A beavatkozás során a ránc teljes eltüntetése nem lehetséges, csak a ráncok mélységének mérséklése történik a ráncfeltöltő anyag befecskendezésével. Természetesen az eredményt nagymértékben befolyásolja a beadott töltőanyag mennyisége. A készítmények beadása után múló jellegű duzzanat, bőrpír kialakulhat, mely néhány órán belül spontán megszűnik. Az eredmény néhány napon belül válik véglegessé.

Az injekciós ráncfeltöltés tartóssága függ a beadott anyag minőségétől és a páciens egyéni érzékenységétől, a kezelés 1-4 éven belül korlátlan számban ismételhető. Az ajkak vastagítására szintén kiválóan alkalmazhatóak ezen készítmények némelyike.

nő Botox kezelés után

Botox kezelés Vistabel injectióval

A botox kezeléshez használt injectiós készítmény hatóanyaga egy olyan rendkívül nagy higitásban alkalmazott neurotoxin, amely az ideg-izom ingerület-átvivő anyagok áramlását akadályozza meg átmeneti ideig.

A kozmetikai effektus 1-2 nap múlva indul be, a komplett hatását 5-7 nap alatt éri el, és hatása időben 3-6 hónapig tart.

A kezelést ambuláns keretek között végezzük, a gyógyszert egy nagyon fonom tűvel fecskendezzük az izomba, a szúrási pontok gondos előzetes kijelölése után. A kezelés minimális kellemetlenséggel jár csak, a kezelt területet azonnal hűtjük.

A botox kezelést a leggyakrabban a homlokon, a két szemöldök közötti területen és a szemek külső oldalán lévő, és a nyak elülső felszínén kialakult ráncok kezelésére alkalmazzuk.
 
A botox kezelés a legeredményesebb módszer a kórosan fokozott mértékű hónalji- vagy tenyér izzadásnak megszüntetésére.

A beavatkozás lényege, hogy a bőr alá több helyre kis mennyiségű hatóanyagot juttatunk be, amely a verejtékmirigyek izzadtság termelő funkcióját blokkolja, így szüntetve meg a kóros izzadást. A hónalji botox kezelés hatása 6-8 hónapig tart, majd ismételhető, nagymértékben javítva a páciensek életminőségét. 

nő plasztikai sebészetre várva

Esztétikai sebészet

Bizonyos helyeken lévő bőrelváltozások eltávolítása különös szakértelmet igényel. Így pl. a fej látható részén (pl. arc) található elváltozásokat plasztikai sebészünk végzi.

nő plasztikai sebészetre várva

Botox kezelés izzadás ellen

A botox, amelyet leginkább az arc ráncai elleni harcban ismerünk, egyre népszerűbb a túlzott hónalji izzadás kezelésére is. De miért választanak egyre többen botox kezelést az axilla számára?

Összefoglalva, a botox kezelés az axilla számára hatékony és hosszú távú megoldást kínál a túlzott izzadás problémájára, miközben növeli az önbizalmat és javítja az életminőséget.

Foglaljon időpontot még ma!

9400 Sopron
Várkerület 77.

+36309895890

E-mail

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

PR

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Sajtó

Sajtó

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ön Orvos?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha együttműködési lehetőségben gondolkodik!

© 2023 - Honlapot készítette: 

DENTAL-PANNONIA Zrt. Minden jog fenntartva.

A kollégák fényképeit készítette: 

miskafoto (facebook)

miskafoto (weboldal)

Betegjogi képviselő: dr. Baranyai Roland

  • +36 20 489 9567
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pannonia Medical Kft.

Egyedi azonosító: 520 335

Cégjegyzékszám
08-09-033986
Adószám
27555015-1-08
Székhely
9400 Sopron, Várkerület 77.
OAH engedély száma
SVR-HA14833